Alo Vale


Alo Vale ve Şoför Kiralama Hizmeti 7/24 Transfer İmkanı Kurye Servisi Rent A Car Acentası

AloVale Hizmeti

Profesyonel alo vale hizmetinde tartışmasız kalitesi ile sizlere 2011'den beri hizmet vermekte olan firmamız diğer firmaların aksine küçük motorlarla hizmet vermemektedir böylece bağajınızda yer açmak zorunda kalmayacak ve bağajınıza benzin kokusu sinmeyecek dahası kirlenmeyecek . Motorize ekiplerimizle profesyonel moto vale hizmetinin öncüsü AloVale 7/24 emrinizdedir

Alo Vale : Şoför Kiralama – Motorlu Vale  sektöründe de faaliyet göstermektedir. Sizlere 7/24 hizmet sunan Şoför Kiralama Ajansı ekibi, restaurant, eğlence mekanları gibi alanlardada müşterisine aşağıdaki olanakları sağlayacaktır.
 Yeni trafik yasasına göre alkollü araç kullananlara  6 ay süreyle ehliyetlerine el konulduğu ve rehabiltasyon kurslarına devam etmek şartı ile minimum 600 TL. trafik cezasının düzenlenebildiği karayollarında, müşterisini uygun bir tarife ile taşıyacaktır.  Özellikle istatistikler göstermektedir ki ölümle sonuçlanan trafik kazalarının %90’ı alkollü araç kullanmak sebebiyledir. Projemiz bu anlamda hayat riskini teminat altına alır.

 BUGÜN ALKOL ALMAYACAĞIM ÇÜNKÜ ARABAMLA ÇIKTIM DERDİNE SON 

Motorlu Vale‘den şoför kiralama veya vale kiralama hizmeti almaya karar veren müşterimiz önce telefonumuzu arar, Benzer firmalardan farklı olarak biz 2 kişilik büyük motorize ekiplerle hizmet vermekteyiz, böylece müşterilerimize daha hızlı hizmet verirken onları araçlarına konan motorun benzin kokusundanda korumuş oluyoruz, aynı fiyata daha yüksek bir kalite sunuyoruz, şık görünümlü ve deneyimli şoförlerimiz ihtiyaç duyulan her an haftanın 7 günü 24 saat hizmet verir. Nasıl mı? Şoförlerimiz 2 kişi motosikletlerine atlayıp olduğunuz yere gelir. Bir motorsiklet sürücümüz aracınızı kullanıcak olan Şık ve Deneyimli Vale arkadaşımızı aracınızı teslim almak üzere bırakır, siz aracınızda güvenli ve rahat bir yolculuk geçirirken motorsikletimiz aracınızı takip eder, Valemiz sürüşü tamamladığında, diğer motorcu arkadaşımız Valemizi teslim alır.
♕Özel Şoförünüz Gibi Part Time Hizmet
                     ☆☆☆☆☆ AloVale ☆☆☆☆☆

Yorumlar

  1. http://www.acilvale.com/AloVale - Alo Vale : Profesyonel Motorlu Vale Hizmeti Veren Bir Firmadır 0 507 603 48 55

    YanıtlaSil

Yorum Gönder